Welkom, welkom!

Leuk dat jij je aanmeldt voor IJsselmoves, het magazine dat verbindt wat het leven, wonen en werken in de IJsselvallei waard maakt! We verschijnen tweemaal per jaar. Voor het blijvend gratis abonnement hebben we alleen jouw e-mailadres nodig:

https://www.ijsselmoves.nl/wp-content/uploads/2020/05/INNOVATIE-02-500x400.jpg

Innovatie en smaakmakers

De IJsselvallei strekt zich uit van Arnhem tot Kampen. Een regio met enorme potentie. Met haar 1 miljoen inwoners, unieke woonplekken en alle voorzieningen die je je wensen kunt…

Een regio ook met krachtige bedrijven en organisaties. En een wereld aan innovatieve denkers en start-ups. Echte smaakmakers.
Dat biedt kansen!

IJsselvallei de 'daar wil ik wonen' regio

Dat is nu het mooie van de ijsselvallei. Je komt niets tekort om er te wonen, leven en werken. Met groen en bruisende steden.

Met IJsselmoves berichten we over wat er beweegt in de IJsselvallei. Over die smaakmakers die het verschil maken in deze habitat. Dat vind je terug in mooie interviews en beeldverhalen in dit gratis magazine en op onze site. Zónder advertenties, dankzij betaalde bijdragen, dat wel, maar door onafhankelijke journalisten en fotografen opgetekend en in beeld gebracht. Geen commerciële prietpraat, want wie leest dat nog? IJsselmoves laat zien wat er beweegt in de IJsselvallei.

Sluit je aan!

Noorderhaven
Top